* Για να καταλάβετε που βρισκόμαστε,τι συμβαινει στον κόσμο και οχι στο αρρωστημένο μυαλο καθε φαντασιοπληκτου, άσχετου και ταλαιπωρου τσαρλατάνου !!!
'ΨΑΡΕΥΤΗΚΕ' ΔΕΊΤΕ ΜΕ ΔΈΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!
* Ελα λεει να επενδύσετε στην Ελλαδα, και με ποιες συνθηκες ?? αυτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛΛ η των ΝΔ / ΠΑΣΟΚ κλπ, που παραπεμπουν πισω στο 1900 ΟΚ ... και με τετοιες γραφικες φιγουρες του 1900 ΝΑΙ ... σιγουρα θα έρθουν πολλοί να επενδύσουν...
σε τι και που ..??
στην εφορια ..??
η στους μπολσεβίκους <γιαλαντζί> κομμουνιστες... ??
ας το κανουν οι ομοιδεατες !!
* Επενδυτικά κεφαλαια, εξωτερικού, Ελληνων και οχι μονο, ειναι ετοιμα να έρθουν Ελλαδα, αλλα μονο με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσια... που εχει ξεκαθαρο επενδυτικό προγραμμα και τοπιο... και οχι μεταξυ αλλων στην αλλοπρόσαλλη εφορια και τα ασφαλιστικά, διοτι ποιο λιγο κοστίζει σε μια σοβαρή επιχειρηση να χτισει ενα νοσοκομείο-κλινική για τους εργαζόμενους της, παρά οι ατελέσφορες εισφορές, οπου μαζι με εφορια κλπ, φτάνουν κάπου στο 80% κλπ.
Η σιγουριά και το καθαρό επενδυτικό τοπιο, (ειναι αυτο που χρειαζεται ενας επενδυτής), έτσι εχει η αληθεια !!!
πάνω απο 10 τρις; ειναι ετοιμα, αλλα δεν υπαρχει τοπιο...
με αυτο-σχεδιασμούς δεν μπορει να γινει τιποτα !!

1 σχόλιο:

  1. Δε θα αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα, θα κοινοποιήσω κάτι που το κάνω όπου μπορώ επειδή πρέπει να μάθουμε:
    Λοιπόν, στην Ελλάδα ξεπουλιούνται τα πάντα, ότι αποφέρει πλούτο για τη χώρα, λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ κλπ. Από όπου η Ελλάδα έβγαζε κέρδος, έτσι ώστε να μην βγάζει άλλα χρήματα για να ξεχρεώνει αυτά που δήθεν χρωστάει και να αναγκαστεί να τους δώσει τον ορυκτό της πλούτο.
    Θα γράψω κάτι για το εθνικό μας "χρέος" που δε γνωρίζει ο λαός και πρέπει επειγόντως να το μάθει. Δώσαμε την τελευταία δεκαετία πάνω από 200 δισεκατομμύρια Ευρώ στις ιδιωτικές μας τράπεζες, είτε άμεσα με την αγορά μετοχών (ανακεφαλαιοποιήσεις) είτε έμμεσα με τη μορφή κρατικών εγγυήσεων. Πάνω από 200 δισεκατομμύρια Ευρώ και αυτά προστέθηκαν στο "χρέος" μας. Το 65% του χρέους μας προέκυψε λοιπόν από τα χρήματα που πήγαν στον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα (που διαχειρίζεται Ευρώ).
    Την οποιαδήποτε χρηματοδότηση των τραπεζών την αναλαμβάνει η ίδια η χώρα εφόσον η χώρα έχει εθνικό νόμισμα που το εκδίδει η ίδια. Αυτό γίνεται (στην ελεύθερη αγορά, στην ελεύθερη οικονομία) από τότε που υπάρχει το χρήμα αλλά και το τραπεζικό σύστημα. Εμείς όμως έχουμε Ευρώ και άρα τη χρηματοδότηση θα έπρεπε να την αναλάβει η ΕΚΤ που εκδίδει το Ευρώ. Άσχετα τι δέχτηκαν οι κυβερνώντες μας…
    Και κάτι που επίσης δεν γνωρίζει ο πολύς ο κόσμος είναι ότι και στην Ισλανδία ξεκίνησαν να κάνουν ακριβώς το ίδιο "κόλπο", παρόλο που δεν είναι στην ΕΕ και δεν έχει Ευρώ. Χρωστούσε η χώρα πολλά δισεκατομμύρια (αναλογικά με τον πληθυσμό της, περισσότερα από ότι το δικό μας "χρέος") για τις "ανακεφαλαιοποιήσεις" των τραπεζών της, αλλά αρνήθηκε ο πρόεδρος της Ισλανδίας να δώσουν αυτά τα χρήματα. Παρόλο που το δέχτηκαν όλοι οι πολιτικοί της και το ψήφισαν όλα της τα κόμματα, ο πρόεδρος της Ισλανδίας έκανε το μόνο που μπορούσε να κάνει (βάσει συντάγματος), το ίδιο που μπορεί να κάνει και ο δικός μας πρόεδρος της δημοκρατίας. Αρνήθηκε να υπογράψει και κάλεσε το λαό σε δημοψήφισμα. Στο δημοψήφισμα αυτό, το 93% του λαού της Ισλανδίας αρνήθηκε να ξεχρεώσει τις τράπεζες εις βάρος του λαού, αρνήθηκαν να πληρώσουν οι ίδιοι τα χρέη των τραπεζών. Οι τράπεζες χρεοκόπησαν και οι περισσότεροι τραπεζίτες κλείστηκαν στη φυλακή. Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια που έγιναν πρόσφατα και την πήγαν Αγγλία και Ολλανδία για τα χρέη της, δικαιώθηκε η Ισλανδία και τώρα δε χρωστάει σε κανέναν. Που σημαίνει ότι ακόμα και αν εμείς ως Ελλάδα θα ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε από μόνοι μας τις «χρηματοδοτήσεις» των τραπεζών μας (και όχι η ΕΚΤ) θα μπορούσαμε να διαγράψουμε το χρέος αυτό. Τα δικαστήρια θα μας δικαίωναν και όσοι μας έδωσαν χρήματα για το σκοπό των χρηματοδοτήσεων τραπεζών, μπορούν να «ξεχάσουν» τα λεφτά αυτά.
    Επίσης κάτι που πολλοί δε γνωρίζουν, λόγω της γεωγραφικής της θέσης έχει και η Ισλανδία, όπως και η Ελλάδα, τεράστιο ορυκτό πλούτο στην ΑΟΖ της.
    Και αν δε δίναμε αυτά τα πάνω από 200 δις και φαλίριζαν οι τράπεζες, κανείς δε θα έχανε τις καταθέσεις του, όπως νομίζουν πολλοί, αφού τα χρήματα δε βρίσκονται στα ταμεία των τραπεζών αλλά έχουν δοθεί από τις τράπεζες για δάνεια και δεν υπάρχουν σε ρευστό. Και πάνω από 200 δις δώσαμε λοιπόν στις ιδιωτικές μας τράπεζες που διαχειρίζονται Ευρώ, περισσότερα από τις καταθέσεις μας, περισσότερα ακόμα και από το ΑΕΠ της χώρας, δεν είναι κάτι λάθος; Δε βρωμάει κάτι; Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά;
    Όταν μας κυβερνήσουν Έλληνες (και όχι ελληνόφωνες), κατηγορηθούν και κλειστούν φυλακή όλοι οι νυν κυβερνώντες μας για εσχάτη προδοσία (η οποία ποτέ δεν …παραγράφεται – ούτε με το νόμο περί μη ευθύνης υπουργών) και γίνει ένας επίσημος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους, τότε κανένας Ευρωπαίος, κανένας δανειστής, κανένας τοκογλύφος, κανένας "εταίρος" μας, δεν θα μπορεί να μας πει τίποτε επειδή δε θα δεχτούμε αυτό το χρέος και δε θα πληρώνουμε μέχρι να λήξει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή